Akcija!

Lenuhec napihljiva blazina

49.99 19.99

Napihljiva blazina Lenuhec za prosti čas in chillout. 

Počisti

Opis

Napihljiva blazina Lenuhec za prosti čas in chillout.

Čas je za CHILLOUT! Bodi glavni na zabavi, pikniku, “movie nightu” ali srečanju kakršnekoli vrste! Pripravljen v nekaj sekundah! Pospravljen še hitreje! (Poglej naš video na pageu 😉 ) Z nekaj vaje boš prej kot v minuti že ležal in počival na svojem ležalniku! Nudi tudi zaščito pred vlago in žuželkami!

  • ZUNANJA & NOTRANJA UPORABA – uporaben na vseh (ne preveč ostrih!) podlagah! Tudi za uporabo: – na plaži – v dnevni sobi ob ogledu filma – v zidanici – na pohodu ali hribolazenju za hiter oddih – ob bazenu – na pikniku – … Obnese se tudi na kamenčkih, vejicah ipd. Samo z pametjo! 🙂 
  • UDOBJE – brez bolečega vratu tudi po urah uporabe, brez vlage, brez peska na vseh nemogočih mestih in brez žužkov! Samo udobje in CHILLAX.
  • IZJEMNO LAHEK – samo 1,3 kg! Enostaven za prenašanje in izjemno lahek zato ga lahko dodaš v katerokoli prtljago!
  • MOČAN NYLON RIPSTOP MATERIAL in DVOJNA ZAPONKA – poseben material zagotovi, da se ne trga*, dvojna zaponka pa nudi dodatno varnost pred neželenim odpiranjem in spuščanjem zraka. Zdrži do 300 kg, več ljudi naenkrat in je izjemno stabilen!*ob morebitni nepravilni uporabi in posledični poškodbi pa se zaradi posebne izdelave “luknja” ne povečuje.
  • POPOLNOMA PRENOSEN – priložena vrečkica omogoča enostaven prenos, zraven je še prostora za knjigo ali zvezek in kakšen svinčnik! Napihne se v nekaj sekundah (vaja potrebna! ) pospravi še hitreje!

Naročila sprejemamo tudi v inbox ali na mail info.lenuhec@gmail.com! Ob naročilu sporočite: Želeno barvo (zelena, rumena) Želeno količino, Ime, naslov in telefonsko številko (nujno, saj vas dostavna služba obvesti o dostavi in se lahko z njo dogovorite!)

Redna cena: 49,99€, plačilo po povzetju 1,5€ poštnino pa ČASTIMO MI!

Priporočena pošiljka pride na dom! Hitra dostava!

In tudi možnost zavoja darila! Kaj bi lahko bilo boljšega?

Kar naroči in se prepričaj sam 😉

Pssst….Nudimo 14 dni no questions asked garancijo 😉

Dodatne informacije

Barva

zelena, rumena

Trenutno ni na voljo drugih ponudb.

Vprašanja o izdelku

Za enkrat še ni vprašanj.

Pošlji vprašanje

Your email address will not be published.